Često postavljana pitanja

1. Imate li prodajno mjesto i kako možemo vidjeti uzorke pozivnica?

Radimo isključivo online prodaju i nemamo prodajno mjesto.
Ukoliko želite pogledati neke od naših uzoraka i to je moguće. Odaberite model koji Vas zanima, pošaljite nam podatke (pogledajte Kako naručiti) nakon čega ćemo Vam izraditi uzorak željene pozivnice i poslati na Vašu adresu ili ćete osobno preuzeti.
Cijena uzorka je 20 KM za grafičku pripremu i tisak uzorka Vaše pozivnice.
Ukoliko ste zadovoljni kvalitetom i odlučite se za našu uslugu, ukupan iznos biće umanjen za iznos koji ste već platili za uzorak. Odnosno, uzorak je besplatan ukoliko se odlučite za suradnju s nama.

2. Koja je cijena pozivnica? 

Cijena pozivnica ovisi o odabranom modelu kao i o broju komada. Odgovore o cijeni dobit ćete slanjem upita s odabranim modelom i brojem pozivnica.

3. Jesu li kuverte uračunate u cijenu?

U izborniku Proizvodi možete pogledati kuverte koje imamo u ponudi. Možete naručiti pozivnice bez kuverata. Stoga, prilikom upita koji nam šaljete navedite želite li kuverte ili ne i koje vrste.

4. Hoću li vidjeti uzorak moje pozivnice prije tiska?

Naravno! Nikada ne počinjemo s tiskom prije no što dobijete, detaljno pregledate i odobrite dizajn pozivnice koju ste odabrali.
Nakon što ste se potvrdili narudžbu izradit ćemo prijedlog rješenja pozivnice koju ste odabrali u digitalnom formatu. Rešenje će Vam biti poslato na Vašu email adresu ili putem nekog drugog komunikacijskog kanala koji odaberete (Viber, WhatsApp, Facebook, Instagram) u roku od 1-3 dana.
Na Vama je da dobro provjerite tekst i date sugestije ukoliko ih ima. Nakon odobrenja predloga koji Vam je poslan, prelazimo na tiskanje. Ubrzo možete očekivati Vaše pozivnice.
Molimo Vas da dobro provjerite detalje na pozivnici kao što su vremena, imena i prezimena, nazive crkve i restorana i slične detalje.

5. Mogu li naručiti pozivnice putem telefona?

Ukoliko Vam je to najlakši način ili jednostavno želite dobiti više informacija direktnim razgovorom slobodno nas pozovite!