Što pokloniti gostima na vjenčanju?

Što pokloniti gostima na vjenčanju?

Mnogo je načina da obradujete svoje goste na vjenčanju ali najpopularniji među njima je darivanje gostiju. Svoje goste želimo razveseliti nekom originalnom sitnicom koja će biti i dekoracija, ali će je i gosti s veseljem ponijeti kući.

Kako to ne bi bio samo znak pažnje, sada imate priliku unijeti notu osobnosti u sitnice koje daruju svojim gostima, te će se uvijek rado sjetiti vašeg velikog dana. 

Mnogo je unikatnih darova koje možete naručiti već pripremljene za darivanje -  od organskih slastica do soli za kupanje ili teglica s medom te vrećica s mirisnim travama kao što je lavanda. Međutim, ukoliko vam to organizacija i vrijeme dozvoljava, budite kreativni, zabavite se i sami izradite male znakove pažnje za svoje goste. Ne morate razbijati glavu idejama jer na popularnom Pinterest-u možete naći mnoštvo ideja za prilično nizak proračun.

OVDJE možete pogledati neke od ideja su uputama za izradu.

Ukoliko ipak, zbog mnoštva obveza, ne stignete sami izraditi svoje darove, na internetu možete pronaći mnoge stranice koje se bave izradom i dostavom personaliziranih darova za vjenčanje.

Facebook Twitter Google+ Pinterest