Print this page
Poklanjamo vam zabavu za najmlađe goste na vašem vjenčanju
  • Blog

Poklanjamo vam zabavu za najmlađe goste na vašem vjenčanju

Zabava za djecu na vjenčanjima je jedno od čestih svadbenih pitanja. Mnogi parovi koji planiraju vjenčanja s malim gostima na popisu se boje da će djeci biti dosadno, gnjavit će roditelje, ili još gore, „podići će bunu“.

Jedna od tajnih vjenčanja bez stresa i za roditelje i za vas je da se pripremite i osigurate puno zabave za najmlađe. Imajući to na umu, poklanjamo vam jedan trik kako da na  jednostavan način  zabavite djecu na vjenčanjima, jer sretni klinci čine svijet i vašu zabavu boljima…

Stoga vam poklanjamo vam bojanku za djecu s temom vjenčanja. Ovaj dokument je pripremljen tako da je spreman za ispis na bilo kojem printeru. Jednostavno možete ispisati dovoljan broj bojanki na svom kućnom printeru ili odnijeti u lokalnu kopirnicu da to urade za vas.

Nadalje, ono što vam je još potrebno je ukrasna vrpca ili obični konop, te par malih drvenih ili voštanih bojica i alat za bušenje rupa na papiru (ukoliko ne posjedujete ovaj aparatić, neka to za vas urade u kopirnici ili posudite od nekoga na 10 min, točno koliko vam i treba da pripremite bojanke za najmlađe goste).

Kao prvo, OVDJE  ili OVDJE  (ovisno kako vam je podešen printer, tj. može li printati obostrano ili ne) preuzmite bojanku za ispis te krenite u izradu istih

- složite listove jedan iza drugog te presavijte na pola;

- alatom za bušenje papira napravite dvije rupice na sredini lijevog ruba presavijenih listova;

- odrežite komad ukrasne vrpce ili konopa, provucite kroz rupice i zavežite u mašnu kako bi stranice bile povezane;

- uzmite par malih drvenih ili voštanih bojica i povežite ih istom vrpcom;

Vaš poklon i zabava za najmlađe je spreman!

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Download attachments:

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.